Chelsean vuoden takainen 50 miljoonan punnan hankinta Fernando Torres on ESPN:n haastattelussa tunnustanut, että hänen täytyy parantaa peliä.

Tämä nyt sinänsä ei ole uutinen, sillä kovalla rahalla hankittu kärkimies on onnistunut tekemään vain viisi maalia vuoden aikana.

Haastattelussa espanjalaishyökkääjä ruotii myös joukkueensa viime aikaisia otteita: ”Kentällä eletään nyt vaikeita aikoja, koska emme saa tuloksia aikaiseksi. Me kuitenkin pyrimme muuttamaan pelityyliämme, ja olemmehan vielä hyvin nuori joukkue”.

Torres ihmettelee mitä hänelle on henkilökohtaisesti tapahtunut, sillä hän tuntee olonsa hyväksi: ”Liverpoolissa tein maaleja peleissä, vaikken aina tuntenut oloani hyväksi. Todella outo tunne nyt, kun en saa paikoistakaan maaleja ja tunnen oloni paremmaksi kuin ikinä.”

Siinä missä manageri Andre Villas-Boasin aika alkaa käymään vähiin viime aikaisilla tuloksilla, on varmasti myös Torresin tilanne pikku hiljaa vaakalaudalla.

Nähtäväksi jää kuinka kauan Chelsean omistajan Roman Abramovichin kärsivällisyys kestää ennätyshankintansa tehottomuutta. Moni olisi varmasti veikannut, ettei ikimaailmassa edes näin pitkään.