Chelsean manageri Andre Villas-Boas on sanonut Guardian-lehden haastattelussa menettäneensä tiettyjen pelaajien luottamuksen seurassa.

Portugalilaismanageri viittaa puheillaan erityisesti seuran vanhempiin pelaajiin, joiden kanssa hänellä on ollut kireät välit jo pitkään.

AVB muistuttaa, että vaikkei hänellä ole kaikkien pelaajien tukea, on hänellä vankkumaton tuki seuran omistajalta Roman Abramovichilta.

”Auktoriteettini on totaalinen, koska se tulee omistajalta. Olen kertonut jo, että me pyrimme voittamaan tällä joukkueella neljä pokaalia. Ensi vuonna tilanne on toinen, koska sopimuksien tilanne muuttuu. Kaksi pelaajaa lähti jo ja lisää lähtijöitä on tulevaisuudessa, jotka eivät kuulu projektiini”, sanoo Villas-Boas.

Nuori portugalilainen kuvailee suhdettaan seuran omistajaansa seuraavasti: ”Se on suhde, joka on täydellinen tällä hetkellä. Me olemme keskustelleet kuinka korjaamme asioita, jotka ovat nyt väärin. En koe työpaikkaani uhatuksi, mutta tiedän olevani paineen alla tuloksien saavuttamiseksi”.