Chelsean manageri André Villas-Boas on ensimmäistä kertaa tunnustanut pelkäävänsä potkuja seuran omistajalta Roman Abramovichilta.

Tähän asti portugalilaisvalmentaja on vakuuttanut venäläisomistajan olevan täysin hänen kolmivuotisprojektin takana, vaikka tulokset ovat olleet heikkoja.

Nyt kuitenkin Villas-Boas on antanut viime viikon torstaina kotimaansa TSF-radiokanavalle haastattelun, jossa hän kertoo olevansa epävarma tulevaisuudestaan. Haastatelu tuli ulos vasta eilen, joten siinä ei ollut tunnelmia viikonlopun voitollisesta Bolton-ottelusta.

Villas-Boas kokee olevansa lähes samassa tilanteessa, kuin Carlo Ancelotti tasasn vuosi sitten – ainoastaan huomattavasti kokemattomampana managerina. Tämä tekee hänen olostaan epävarman, eikä hän enää tiedä saako hän aikaisemmista vakuutteluistaan huolimatta jatkaa koko kolmivuotisen projektinsa loppuun.

Lehdistössä on väläytelty, että Abramovich harkitsisi vapaina olevien Rafael Benítezin tai Fabio Capellon lyhytaikaista palkkaamista, jos kärsivällisyys nuoren portugalilaisen kanssa loppuu.