Manchester Unitedin Dimitar Berbatovilla oli jo viittä vaille nimi paperissa italialaisseura Fiorentinan kanssa, kun tilanteeseen tuli täyskäännös. Mies ei ikinä noussut lentokoneeseen, jonka piti viedä hänet allekirjoittamaan sopimus Italiaan. Mitä ilmeisemmin viime hetken tarjoukset Juventukselta ja Fulhamilta olivat syynä tähän.

Fiorentina julkaisi eilen tiedotteen, jossa se ruoti tilannetta seuraavanlaisesti: ”AFC Fiorentina ilmoittaa, ettei se tule saamaan Dimitar Berbatovia riveihinsä Manchester Unitedin hyväksymästä siirtokorvauksesta ja pelaajan suullisesta myöntymisestä huolimatta.

Tänään (keskiviikkona) englantilaisseura antoi Berbatoville luvan matkustaa Firenzeen terveystarkastukseen ja allekirjoittamaan sopimus. Pelaaja sai tätä varten seuran maksamat lentoliput, mutta hän ei ikinä saapunut Firenzeen. Syynä oli välinpitämätön ja röyhkeä toiminta muilta seuroilta, joilla ei ole mitään tekemistä rehellisuuden, fairplayn ja urheilun etiikan kanssa.

Mitä tulee pelaajaan, tässä vaiheessa voimme erittäin suurella ilolla ilmoittaa, ettei hän tule Fiorentinaan, sillä hän ei ole meidän kaupungin, paidan ja arvojen arvoinen”.

Todennäköisimpänä siirtopaikkana Soccernet pitää Fulhamia, sillä Berbatov tahtoo pysyä Englannissa.