Ajax – Manchester City 3-1

Mestarien liigan kuolemanlohkossa D koettiin todellinen yllätys, kun Ajax voitti Manchester Cityn maalein 3-1. Suomen maajoukkueen kapteeni Niklas Moisander puski ottelun voittomaalin vajaan tunnin kohdalla.

Ensimmäisellä puoliajalla Samir Nasri vei vierailijat johtoon. Siem De Jong tasoitti juuri ennen taukoa. Loppulukemat 3-1:een viimeisteli Christian Eriksen, joka syötti Moisanderin maalin.

Lohkon toisessa kamppailussa Borussia Dortmund kukisti kotikentällään Real Madridin, joten Manchester Cityn jatkohaaveet alkavat olla hyvin hataralla pohjalla. Kolmen kierroksen jälkeen Dortmundilla on seitsemän, Realilla kuusi, Ajaxilla kolme ja Cityllä vain yksi piste.

Arsenal – Schalke 0-2

Arsenalin ottelu Schalkea vastaan ei sujunut sen paremmin. B-lohkon kärkikamppailun ratkaisu nähtiin vartti ennen loppua, kun Klaas-Jan Huntelaar onnistui maalinteossa. Ibrahim Afellay teki Schalkelle toisen maalin kymmenen minuuttia myöhemmin.

Tappiosta huolimatta Arsenal on tällä hetkellä menossa lohkostaan jatkoon. Schalke kiilasi kärkipaikalle, saksalaisseuralla on seitsemän pistettä. Arsenal on pisteen päässä toisena. Kolmanneksi nousi Olympiakos, joka voitti viime hetken maalilla Montpellierin vieraskentällä. Olympiakosilla on kasassa kolme pistettä. Montpellier on yhdellä pisteellä lohkon viimeisenä.