SopimusChelsean kapteeni John Terry on saanut huomautuksen ja nuhteet seuraltaan, kun hän otti kantaa seurakaveri Frank Lampardin sopimustilanteeseen tunteellisella kuvalla ja tekstillä sosiaalisessa mediassa.

Chelsean seuraikoni Lampard on jäämässä ilman uutta sopimusta seuran kanssa, kun hänen nykyinen sopimuksensa loppuu ensi kesänä. Manageri Rafael Benitezin tiedetään sanoneen jo ensitöikseen, ettei oleta Lampardin jatkavan seurassa nykyisen sopimuskauden jälkeen.

Seuran kapteeni Terry kyseenalaisti johdon toiminnan ja lisäsi Instagram-tililleen kuvan itsestään ja Lampardista nostamassa FA Cupin voittopokaalia. Kuvatekstiksi hän kirjoitti ”Järkyttynyt on vielä vähättelyä. Meidän tulisi jäädyttää numero kahdeksan Lampsille”. Tämän lisäksi hän lisäsi kuvaan hashtagit ”hero”, ”legend” ja ”goalmachine”.’

Seurajohto yllättyi ja ärsyyntyi Terryn toiminnasta ja vahvoista kantaa ottavista lausunnoista. Käsky kävi poistaa kuva sosiaalisesta mediasta, ja näin myös kävi. Tämän jälkeen tosin Terryn tilille ilmestyi kuva Lampardista Mestarien liigan voittopokaalin kanssa, joka vahvisti entisestään toisen seuraikonin viestiä aiheen tiimoilta.

Benitez sanoi, että kuuli asiasta muilta seuran työntekijöiltä. Hän sanoi olleensa yllättynyt ja pettynyt. Chelsea manageri sanoi myös, että asiasta (sopimuksesta) tullaan ehkä keskustelemaan seuraavien kuukausien aikana.