NappiksetEilen pelattiin Valioliigaa neljän ottelun verran. Kriittisimpänä kohtaamisena voidaan pitää Aston Villan ja Newcastlen ottelua, jossa huonosti kauden pelanneet joukkueet taistelivat pysymisestä putoamisviivan paremmalla puolella. Villan taustajoukoissa on mietitty, voiko tupla cup-tappioiden jälkeen enää alemmaksi vajota. Vastaus oli kyllä.

Koko kauden on vierasvoitto karttanut Magpiesin miehistöä, mutta nyt se tuli Villa Parkilla lukemin 1-2. Tulos tiputtaa Paul Lambertin miehistön putoamisviivan alle ja tappiokierteelle ei näy loppua. Ottelun maaleista vastasivat Papiss Cisse ja Yohan Cabaye Newcastlelta ja Villan ainokaisen iski Christian Benteke rangaistuspotkusta.

Eilisissä muissa otteluissa Stoke ja Wigan pelasivat 2-2 tasapelin, kun vierailijat nousivat 2-0 takaa-ajoasemasta rinnalle. Sunderland ja Swansea sekä QPR ja Manchester City nyhjäsivät maalittomat tasapelit. Erityisesti Rangersille tasapeli viime kauden mestaria vastaan oli lähes voiton arvoinen suoritus. Pisteestä huolimatta putoamisviivan päälle on edelleen matkaa neljä pistettä.

Tänään pelataan kuusi ottelua:
Arsenal – Liverpool
Everton – West Brom
Norwich – Tottenham
Fulham – West Ham
Man United – Southampton
Reading – Chelsea