barclays-premier-league-logoAston Villa otti putoamiskamppailua ajatellen elintärkeän 2-1-voiton West Hamista sunnuntai-iltapäivän ottelussa.

Laiskahkon ensimmäisen puoliajan jälkeen alkoi tapahtua toden teolla. Erotuomarina toiminut Mark Clattenburg tuomitsi pallon pilkulle reilu vartti ennen peliajan umpeutumista. Christian Benteke odotti Jussi Jääskeläisen heittäytymistä, ennen kuin lirutti pallon vastakkaiseen alakulmaan.

Vaikka takaiskumaalista ei voi Jääskeläistä syyttää, hänen ottelunsa ei ollut kummoinen. Suomalaisvahti oli lahjoittaa kotijoukkueelle maalin ensimmäisellä puoliskolla torjuttuaan pallon suoraan eteensä. Sillä kertaa Villa ei onnistunut tilanteesta rankaisemaan.

Vain neljä minuuttia ottelun avausmaalin jälkeen Charles N’Zogbia lisäsi vapaapotkusta Villan johdon kahteen maaliin.

West Ham pääsi onnekkaasti peliin mukaan muutama minuutti ennen loppua, kun Ashley Westwood puski pallon omaan verkkoon. Lisäajan loppuhetkillä vierailla oli pari paikkaa tasoittaa ottelu, mutta Villan maalivahti Brad Guzan veti pidemmän korren.

Kolmen pisteen myötä Aston Villa harppasi kertaheitolla putoamisviivan paremmalle puolelle. Joukkueella on nyt kasassa 24 pistettä. West Ham jatkaa 30 pisteellä 11:ntenä.