ChelseaJos ei ihan koko jalkapalloileva maailma niin ainakin englantilainen jalkapallo ja erityisesti Chelsean kannattajat kokivat suuren surun ja pettymyksen kauden alussa. Chelsea-ikoni ja pian 200 maalia Bluesille iskenyt keskikentän moottori Frank Lampard sai kuulla, ettei hänen sopimustaan jatketa.

Lampard itse ja monet Chelsea-fanit olivat tyrmistyneitä ja vihaisia, eikä seuraomistaja Roman Abramovitsh saanut kiitosta osakseen.

Nyt näyttäisi siltä, että Stamford Bridgellä ollaan tultu toisiin aatoksiin. Skysportsin mukaan Chelsean johtohenkilöihin kuuluva Ron Gourlay kertoi, että keskusteluja uudesta sopimuksesta on käyty, mutta ne ovat luottamuksellisia.

Chelsea-kapteeni John Terry on puhunut äänekkäästi 34-vuotiaan Lampardin puolesta. Hänen mukaansa keskikenttäpelaaja on esimerkkinä kaikille seuran jäsenille.

Lampard itse haluaisi jatkaa lontoolaisseurassa, vaikka hänen peliaikansa onkin vähentynyt huomattavasti. Tämä kausi on hänen nykyisessä sopimuksessaan viimeinen, minkä jälkeen mies voi siirtyä vapailla papereilla pois. Ottajia löytyy varmasti.