Lauantain Valioliiga-kierroksella Arsenal voitti kotonaan Norwichin 3-1. Pitkään näytti siltä, että Kanarianlinnut hakisi yllätysvoiton Emiratesilta Michael Turnerin tekemällä maalilla. Mikel Arteta kuitenkin tasoitti ottelun rangaistuspotkusta viisi minuuttia ennen täyttä aikaa. Sebastien Bassongin oma maali kolme minuuttia myöhemmin varmisti voiton Arsenalille. Lukas Podolski iski Tykkimiehille vielä kolmannen pari minuuttia edellisestä.

Everton piti toiveensa Mestarien liiga -paikasta elossa, kun se voitti Queens Park Rangersin 2-0 Darron Gibsonin ja Victor Anicheben maaleilla. Liverpool puolestaan jäi maalittomaan tasapeliin sarjataulukossa viimeisenä olevan Readingin vieraana.

Putoamistaistelussa Aston Villa nappasi elintärkeän pisteen Fulhamilta. Kolmekin olisi ollut tarjolla, sillä Villa johti ottelua hetken aikaa Charles N’Zogbian maalilla. Fabian Delphin oma maali toi kuitenkin vierailijat 1-1-tasapeliin. Noihin lukemiin ottelu myös päättyi. Aston Villa (34 pistettä) on tällä hetkellä säilymässä kolmen pisteen turvin, mutta Sunderland (31 pistettä) on pelannut yhden ja Wigan (31 pistettä) kaksi ottelua vähemmän.