QPR ja Reading yhteistuumin Mestaruussarjaan

Tottenhamin manageri Harry Redknapp Mestarien Liigan puolivälierän 1. osassa

Kaksi kolmesta tämän kauden putoajasta varmistui sunnuntaina, kun Queens Park Rangers ja Reading päätyivät maalittomaan tasapeliin. Tulos sinetöi molempien tippumisen sarjaporrasta alemmas.

Sunnuntain ottelussa Reading oli lähempänä säilyttää oljenkortensa Valioliiga-paikan suhteen, mutta Pavel Progrebnjakin ruuti oli liian kosteaa.

Reading ja QPR ovat koko kauden ajan olleet vaikeuksissa. Molemmilla on 35 ottelun jälkeen kasassa 25 pistettä. Ensimmäisen säilyjän paikalla oleva Aston Villa on kerännyt 34 ottelusta yhdeksän pistettä enemmän.

Vaikka Reading ja QPR voittaisivat jäljellä olevat kolme otteluaan, säilymiseen asti se ei riittäisi. Villa nimittäin pelaa vielä 32 pistettä koonnutta Wigania vastaan. Vaikkei Villa saisi pistettäkään neljästä ottelustaan, Wigan saisi varmuudella kolme juuri Villan voittamisesta, jolloin se nousisi Readingin ja Ärrien tavoittamattomiin.

Sinänsä putoaminen on karvaampi pettymys QPR:lle, joka satsasi tämän kauden hankintoihin yli 50 miljoonaa puntaa. Rahalla saa ja hevosella pääsee, muttei ihan mihin tahansa.