Sigurdsson piti Tottenhamin Mestarien liiga -toiveet elossa

Chelsea ja Tottenham tasasivat pisteet keskiviikon ainoassa Valioliiga-kamppailussa. Isäntäjoukkue Chelsea meni ottelussa kahdesti johtoon, mutta Tottenham kiri molemmilla kerroilla tasoihin.

Spursin sankariksi nousi tunnin pelin kohdalla sisään vaihdettu Gylfi Sigurdsson, jonka matala laukaus upposi Petr Cechin vartioimaan maaliin kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa.

Ottelun kolme muuta maalia nähtiin ensimmäisellä puoliskolla. Oscar ja Ramires vastasivat Chelsean osumista. Välissä Emmanuel Adebayor väläytti osaamistaan sijoittamalla pallon yläkulmaan yli Cechin.

Pistejako pitää sarjatilanteen kutkuttavan jännittävänä viimeisille kierroksille asti. Manchester United on jo aikaa sitten varmistanut mestaruuden ja Manchester City on kuuden pisteen erolla kakkonen. Kahdesta muusta Mestarien liigaan oikeuttavasta paikasta käydään hurja taistelu lontoolaisjoukkueiden välillä.

Kun kaksi kierrosta on pelaamatta, Chelsealla on 69, Arsenalilla 67 ja Tottenhamilla 66 pistettä. Chelsea kohtaa vielä Aston Villan ja Evertonin, Arsenal Wiganin ja Newcastlen. Tottenham pelaa puolestaan Stokea ja Sunderlandia vastaan.