Luka Modric uskoo tämän hetken kenties mielenkiintoisimman siirtospekulaatioissa pyörivän pelaajan, Tottenham-tähden Gareth Balen, sopivan täydellisesti Real Madridin tähtirykelmään.

Balen on jo pidemmän aikaan uskottu vaihtavan maisemaa White Hart Lanelta, ja ainoina vaihtoehtoina walesilaiselle on pidetty juuri Madridia sekä hallitsevaa Valioliiga-mestaria Manchester Unitedia.

Huhut Balen siirtymisestä Madridiin yltyivät entisestään viime kuussa, kun Realin palveluksessa oleva ranskalaislegenda Zinédine Zidane kertoi Balen kuuluvan tällä hetkellä maailman kolmen parhaimman jalkapalloilijan joukkoon.

Modric pelasi yhdessä Balen kanssa Spursissa, ennen kuin vuosi sitten siirtyi juuri Realiin.

”Bale sopisi Madridiin täydellisesti, me todella hyötyisimme hänestä. Hän toisi joukkueeseen vielä lisää ulottuvuutta hänen laukauksellaan, vahvuudellaan, nopeudellaan sekä hyökkäysvoimallaan. Hän on sen tyyppinen pelaaja, joka auttaisi meitä menemään eteenpäin”, Modric totesi espanjalaislehti Marcalle.

”Voin kertoa teille, että olemme ystäviä ja hän todella on poikkeuksellinen pelaaja, takaan sen. Ja oli joukkue Real Madrid, Tottenham tai jokin muu, he voivat vain voittaa tekemällä sopimuksen hänen kaltaisensa pelaajan kanssa. Jos hän valitsee Real Madridin, se on vain parempi meille.”

Lisää kutkutusta tilanteeseen tuo Realin suurimman tähden Cristiano Ronaldon päätös uransa jatkosta. Mikäli portugalilaisen tie vie pois Santiago Bernabéulta, on Balen siirtyminen Madridiin enemmän kuin mahdollista.

Lähde: The Guardian.