Christian Benteke on perunut siirtopyyntönsä ja hyväksynyt jatkosopimuksen Aston Villan kanssa. 22-vuotiaan belgialaisen uusi sopimus on neljän vuoden mittainen ja pitää hyökkääjän seurassa kesään 2017 saakka.

Villan manageri Paul Lambert kävi Benteken kanssa pitkän keskustelun ennen sopimusta. ”Kävin pitkän ja vilpittömän keskustelun Christianin kanssa hähen tulevaisuudestaan seurassa. Minun mielestäni paras vaihtoehto Christianille oli jäädä Aston Villaan. Hän nautti loistavasta ensimmäisestä kaudestaan seurassa ja voi käyttää sitä toivottavasti pohjana uudelle menestykselle tällä kaudella”, Lambert kertoi tyytyväisenä The Guardianin haastattelussa.

Benteken kommentit päätöksestä olivat seuraavanlaiset: ”Puhuin valmentajan kanssa palatessani harjoitteluun ja kävimme hyvän keskustelun. On hienoa olla taas Birminghamissa Aston Villassa ja tehdä jatkosopimus. Villa on hieno seura, joka on antanut minulle paljon. Nyt minun on annettava vastapalvelus joukkuekavereilleni sekä kannattajille jotka ovat aina olleet takanani”.

Benteke oli viime kaudella Aston Villan paras maalintekijä. Belgialaishyökkääjä teki 19 maalia 36 ottelussa ja sijoittui maalipörssissä neljänneksi.

Lähde: The Guardian