Arsenal kohtaa lauantaina Fulhamin, ja ranskalainen laitapakki Bacary Sagna uskoo, että seura pystyy samanlaiseen esitykseen kuin turkkilaista Fenerbahcea vastaan.

Sagna vaatii joukkuetovereitaan unohtamaan Mestarien liigan karsinnan, keskittymään viikonlopun Valioliigaotteluun ja kääntämään kurssin kotimaan sarjassa.

̶ Tiesimme, että ottelu on tärkeä ja meidän täytyy esiintyä hyvin, Sagna kommentoi.

̶ Pelasimme hyvin. Nyt meidän täytyy ajatella lauantaita ja Fulhamia, ranskalainen kiteyttää.

Arsène Wenger on saanut paljon kritiikkiä, koska isoja hankintoja ei ole taaskaan tehty ja avausottelu Aston Villaa vastaan oli surullista katseltavaa. Joukkue kuitenkin vastasi arvosteluun hienolla esityksellä Turkissa, jossa voittaminen on yleensä vaikeaa.

3-0-vierasvoitto ja ratkaiseva kotiottelu pelataan Emiratesilla. Osa kritiikistä varmasti hiljenee, kun Tykkimiehet päässevät taas Mestarien liigan lohkovaiheeseen.

̶ Paineita oli, koska Mestarien liigaan pääsy on tärkeää pelaajille ja myös kannattajille.

Kaikki kuitenkin varmasti unohtuu, jos Craven Cottagella käy kuten avausottelussa viikko sitten.

̶ Arsenal on nähty lohkovaiheessa jo monena vuotena, joten me halusimme sinne nytkin. Olemme hyvässä kunnossa mutta meidän täytyy olla ammattilaisia, kun pelaamme Fulhamia vastaan viikonloppuna.

Sagna saattaa joutua pelaamaan keskuspuolustajana tulevassa ottelussa, koska Laurent Koscielny ajettiin ulos Aston Villaa vastaan.

Lähde: Sky Sports