Arsenal on ollut monen eri hyökkääjän perässä, mutta Luis Suaréz ja Gonzalo Higuaín eivät ole päätyneet Emiratesille. Ranskalaishyökkääjä Olivier Giroud sanoi, että uusi naama pukukoppiin olisi tervetullut. Myös kannattajat odottavat Robin van Persien korvaajaa Lontooseen.

Arsène Wenger on ottanut tähtäimeensä Real Madridin Karim Benzeman ja Ángel di Marían. On kuitenkin vaikea uskoa, että Benzema siirtyisi pois Santiago Bernabéulta, sillä hän on tällä hetkellä Real Madridin ainoa mitat täyttävä keskushyökkääjä.

Wenger vakuuttelee, että Emiratesilla nähdään hankintoja ennen siirtoikkunan päättymistä.

̶ Olen luottavainen, että saamme tarvitsemamme pelaajat, koska useat pelaajat ovat halukkaita tulemaan meille, Wenger sanoi.

̶ On myös fakta, että meillä ei ole yhtä paljon rahaa käytettävissä kuin monella muulla. Meillä on jonkin verran varoja käytettäviksi siirtoihin.

̶ Teemme kovasti töitä. Vielä emme ole kuitenkaan saavuttaneet riittävästi tuloksia tarpeeksi nopeasti.

̶ Monet yllättyisivät, jos tietäisivät miten aikaisin olemme olleet liikkeellä. Meidän työssämme saatat joutua tekemään paljon töitä ilman lomaa ja silti ei tapahdu mitään.

̶ Jalkapallossa täytyy sopeutua erilaisiin tilanteisiin ja olla kärsivällinen. Niin kauan kuin siirtoikkuna on auki, mitä vain voi tapahtua viimeiseen minuuttiin asti.

Wenger ei kommentoinut Mathieu Flaminin tilannetta muuten, kuin että keskikenttämies on vain harjoittelemassa Arsenalissa.

̶ Hän on täällä vain pitämässä kuntoaan yllä ja tekee sen erittäin hyvin. En sano, että se on mahdotonta, mutta en sano että se on mahdollista, ranskalaisvalmentaja pohdiskeli mahdollista siirtoa.

Lähde: Sky Sports