Liverpoolin kapteeni Steven Gerrard pelkäsi että heidän tähtihyökkääjänsä Luis Suaréz lähtisi Liverpoolista kesän siirtoikkunan aikana. Suaréz oli jatkuvien siirtohuhujen kohteena hänen ilmoitettuaan halusta lähteä seurasta kesän aikana. Loppujen lopuksi Suaréz jäi seuraan Arsenalin ja Real Madridin lähestymisistä huolimatta.

– Kun seuralla on niinkin hyvä pelaaja kuin Suaréz riveissään, tiedät että isot seurat tulevat olemaan hänen perässään, Gerrard kommentoi.

– Kukaan ei yrittänyt kovemmin saada häntä jäämään Liverpooliin kuin minä ja hän tietää tarkkaan mitä ajattelen hänestä. Tiesin että jos voisimme pitää hänet täällä, niin meidän mahdollisuutemme olisivat huomattavasti paremmat.

– Hän on erityinen jalkapalloilija ja tuo meille jotain erilaista. Kun seura sai vihdoinkin viestintä läpi Luisille että Liverpoolilla ei ole mitään myyntiaikeita, niin hän kääri hihat ja rupesi tekemään kovasti töitä Liverpoolin eteen.

– Hän ei ole koskaan aiheuttanut meille mitään ongelmia. Täytyy antaa tunnustusta Luisille tavasta miten hän on palannut kentille. Monet pelaajat hänen asemassaan olisivat käyttäytyneet lapsellisesti eivätkä antaneet kaikkeansa joukkueelle. Mutta Luis ei ole sellainen.

– Hän ymmärsi että seura haluaa pitää hänet ja hän on kunniottanut heidän päätöstä. Hän on täällä nyt ja haluaa jäädä. Luis haluaa saavuttaa jotain tällä kaudella ja vaikuttaa nälkäisemmältä kuin koskaan.

Suaréz palasi vastikään 10 ottelun pelikiellostaan purastuaan Chelsean Branislav Ivanovicia kuluneen kevään Valioliigan kamppailussa. Uruguayn maajoukkuemies kuitenkin palasi vahvasti kentille Manchester Unitedia vastaan liigacupissa, vaikka ei päässytkään ylärimaa lähemmäs maalintekoa. Valioliigaottelussa Sunderlandia vastaan 26-vuotias hyökkääjä kuitenkin iski kaksi maalia.

Lähde: Skysports