David Silva ja Sergio Agüero ovat todennäköisesti pelikunnossa keskiviikon Mestareiden liiga-ottelussa Bayern Müncheniä vastaan.

Silva on ollut viisi Valioliiga-ottelua sivussa reisivamman takia ja Agüero on kärsinyt pikkuvammoista. Kumpikaan ei pelannut Aston Villaa vastaan.

City-luotsi Manuel Pellegrini uskoo, että David Silva pystyy pelaamaan joitakin minuutteja hallitsevaa mestaria vastaan D-lohkon kärkiottelussa. Sergio Agüeron pitäisi olla täydessä kunnossa.

City koki karmaisevan 3-2-häviön Aston Villan kotiluolassa ja Pellegrini odottaakin pelaajiltaan tasonnostoa viime kaudella triplan voittanutta saksalaisseuraa vastaan.

̶ Kunnioitamme Mestareiden liigaa erittäin paljon. On tärkeää, että ottelumme täällä jatkuvat hyvin, kun vastassa on lohkon vaikein joukkue, Chileläinen sanoi.

̶ Olen varma, että ottelusta tulee korkeatasoinen, Pellegrini hehkuttaa.

̶ Voitto Viktoria Plzeniä vastaan oli tärkeä. Nyt meidän täytyy ottaa pisteitä kotona erittäin vahvaa joukkuetta vastaan.

̶ Emme mieti tasapeliä. Jos emme voita, niin tasapeli on tietenkin parempi kuin häviö. Aiomme kuitenkin pelata ensimmäisestä minuutista lähtien kolme pistettä tavoitteena.

̶ Huomenna meidän tulee keskittyä koko 90 minuuttia. Yksikin virhe voi olla kohtalokas ja voi aiheuttaa maalien päästämistä. Meidän tulee pelata koko ottelua parhainta peliämme.