Entinen Manchester Unitedin pelaaja Ravel Morrison on ollut uransa alkuvaiheessa enemmän otsikoissa kentän ulkopuolella kuin kentällä. Parhaillaan West Hamissa pelaava englantilaisnuorukainen on kuitenkin esittänyt alkukaudesta erinomaisia otteita myös viheriöllä.

20-vuotias Morrison ansaitsi paikan Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa hyvillä otteillaan West Hamin riveissä. Hän kiitti luottamuksesta iskemällä kaksi maalia 5-0-voitossa Liettuaa vastaan.

Morrison, joka vietti lähes koko viime kauden Birminghamissa lainalla, pääsi otsikoihin myös aiemmin totuttuun tapaan. Morrison ja Manhester Unitedin englantilaishyökkääjä Wilfried Zaha kiistelivät kentällä siitä, kuka vetää rangaistuspotkun. West Ham-luotsi Sam Allardyce vähätteli tapahtumaa eikä tyrmännyt ajatusta siitä, että Morrison saisi paikan Englannin kisajoukkueesta Brasiliaan.

– On vielä liian aikaista sanoa, Allardyce vastasi toimittajan kysymykseen Morrison mahdollisuuksista kisapaikkaan.

– Mutta jos hän jatkaa samaan tahtiin West Hamissa, en näe mitään syytä, miksi häntä ei huomioitaisi ja sitä kautta otettaisi joukkueeseen.

– Tällä hetkellä hän on vasta aloittanut alle 21-vuotiaiden joukkueessa. Vaikka onkin pelannut erinomaisesti, hänellä ei ole ollut kovaa kilpailua joukkueessa.

Lähde: Skysports