Kesällä Manchester Cityyn siirtynyt puolustaja Martin Demichelis saattaa tehdä debyyttinsä taivaansinisten paidassa lauantaina West Hamia vastaan. Argentiinalainen loukkasi polvensa lähes välittömästi siirryttyään Cityyn.

Demichelis kävi hakemassa pelituntumaa keskiviikkona Cityn reserveissä. Kokenut pelimies toivoo pääsevänsä tositoimiin lauantaina.

– Tunsin oloni kentällä mahtavaksi. Oli tärkeää hakea pelituntumaa tauon jälkeen. En tuntenut kipuja polvessa ja oli hienoa päästä jälleen kentälle kovan kuntoutuksen jälkeen.

– Oli välillä vaikeaa seurata pelejä sivusta. Sain loukkaantumisen aikana mahdollisuuden tutustua seuraan ja kaikki täällä vaikuttaa hienolta. Nyt katse on asetettu debyyttiin.

Demichelis pelasi reverveissä puolustavan keskikenttäpelaajan roolissa. Hän uskoo, että kyseinen rooli auttaa pääsemään nopeammin kuntoon.

– Olen pelannut keskikentän ankkurina useita kertoja. Sain paljon kosketuksia palloon ja se auttaa minua pääsemään takaisin rytmiin paremmin. Kaikki tuntuu olevan nyt kunnossa.

Lähde: Sky Sports