Arsenalin valmentaja Arsène Wenger on vakuuttunut siitä, että nykyinen Arsenalin joukkue on matkalla menestykseen. Ranskalaisvalmentaja uskoo että katalyyttinä joukueen hyvälle nykyvireelle sekä uskolle menestykseen oli viime kauden vierasvoitto Mestarien liigan voittajasta Bayern Münchenista.

– Maaliskuun lopusta tähän päivään olemme hävinneet ainoastaan yhden ottelun, tämä on luonut mahtavan tunteen, Wenger kommentoi Arsenalin varsinaisessa yhtiökokouksessa.

– Meillä on suuri kunnianhimo voittaa liiga tällä kaudella. Aikaisemmilla kausilla olemme olleet taloudellisesti rajoittuneita ja meidän piti olla kurinalaisia, mutta nyt olemme päässeet siitä ulos.

– Meidän pitää kuitenkin puolustaa omia arvojamme ja pelityyliä, mitä tulee omien pelaajien kehittämiseen ja nuorten pelaajien nostamiseen. Tämän pitäisi olla meidän seuramme toiminnan ytimessä.

– Arsenalin tulevaisuus riippuu sisäisen työn, pelaajatarkkailijoiden ja kehityksen laadusta. Olemme arvostettuja ympäri maailmaa arvojemme takia, emme ole keinotekoisia.

– Aiomme myös ostaa valmiita laatupelaajia. Meidän ei pitänyt tarkkailla (Mesut) Öziliä, se oli ainoastaan rahasta kiinni. Olen tyytyväinen, että olemme osoittaneet että osaamme myös tarvittaessa käyttää rahaa.

Wenger oli varovaisen optimistinen puheensa lopussa, jossa hän kuitenkin painotti uskovansa joukkueensa mahdollisuuksiin tällä kaudella.

– Olemme liigakärjessä, ja todella vahvassa asemassa, mutta marraskuun loppu antaa paljon paremman kuvan joukkueiden sijoituksista, Wenger kommentoi.

– Olen luottavainen, että toukokuun lopussa voimme olla tyytyväisiä. Tarvitsemme teidän (fanien) tuen. Meillä on ollut joitain otteluita Emiratesilla, joissa emme aina ole tunteneet täyttä tukea.

Lähde: Skysports