Sunnuntain ainoassa Valioliigaottelussa Aston Villa jäi kotikentällään viime viikonlopun yllätystappiosta toipuneen Tottenhamin jalkoihin. Spurs kaatoi birminghamlaisseuran 0-2-lukemin. Ottelussa nähtiin myös Tottenhamin 1-0-maalin jälkeen vaarallinen tilanne, jossa johtoasemaa juhlineesta vieraskatsomosta lensi savupommi linjatuomarina toimineen David Bryanin niskaan. Bryan selvisi tilanteesta ilman vammoja ja pystyi jatkamaan peliä normaalisti.

Ottelu alkoi verkkaisesti ja maalipaikat olivat vähissä. 16. minuutilla Sandro laukoi kohti Brad Guzania, mutta yhdysvaltalaisvahti pysäytti yrityksen. Neljä minuuttia myöhemmin Villa sai vapaapotkun hyvästä paikasta. Hugo Lloris torjui kuitenkin Ashley Westwoodin kierteisen potkun.

Tottenham siirtyi johtoon 30. minuutin kohdalla mitä erikoisemmalla tavalla. Andros Townsend haki syötöllään keskustassa odottanutta Lewis Holtbya, mutta englantilaisen keskitys kiersi onnekkaasti sekä Holtbyn että Roberto Soldadon yli Villan verkkoon.

Maalin jälkeen kotijoukkue alkoi osoittamaan heräämisen merkkejä. 41. minuutilla Villa-pelaajan keskitys löysi Andreas Weimannin, joka ei onnistunut kuitenkaan ohittamaan laukauksellaan tilanteen hyvin lukenutta Llorisia. Tauolle mentiin Tottenhamin 0-1-johdossa.

Toisella puoliajalla Spurs lisäsi johtoaan. 69. minuutilla Paulinho löysi syötöllään vapaaksi itsensä juosseen Soldadon. Espanjalaishyökkääjä viimeisteli pallon kylmän viileästi tolpan vierestä maaliin. Tämän jälkeen Villan selkäranka katkesi, eikä joukkue onnistunut enää kirimään tasoihin. Tottenham voitti ottelun 0-2 nousten sarjataulukossa viidenneksi.