Arsenalin belgialaistoppari Thomas Vermaelen uskoo, että hänen joukkuekaverinsa Aaron Ramsey on tällä hetkellä Valioliigan paras pelaaja.

Ramsey teki Arsenalin 4-1-voitossa Norwichia vastaan jo kauden 11. maalinsa tullessaan vaihdosta kentällä loukkaantuneen Mathieu Flaminin tilalle. Ramsey on noussut tällä kaudella Arsenalin avainpelaajaksi vaikean viime kauden jälkeen, jolloin walesilaispelaaja kärsi vielä vakavan loukkaantumisen jälkiseurauksista. Vermaelen, joka seurasi aitiopaikalta kun Ramsey teki 1-1-tasoituksen Walesin paidassa Belgiaa vastaan MM-karsinnoissa, uskoo että walesilaiselta on lupa odottaa vielä enemmän.

– Aaron pelaa tällä hetkellä todella hyvin. Hän näytti sen myös meitä (Belgia) vastaan viikolla maalillaan, Vermaelen kommentoi.

– Hän on valioliigan paras pelaaja tällä hetkellä. Hän tekee maaleja ja näyttää todella terävältä syöttötyöskentelynsä kanssa.

– Hän pärjää tällä hetkellä todella hyvin ja on ollut meille uskomattoman tärkeä. Aaron sai Valioliigan kuukauden pelaaja -palkinnon, tekee jatkuvalla syötöllä maaleja, pelaa hyvin ja näyttää kuinka tärkeä hän on meille.

– Aaronilta on vielä lupa odottaa enemmän sillä hän on vielä nuori.

Lähde: Skysports