Borussia Dortmundin valmentaja Jürgen Klopp sai kesän aikana työtarjouksen sekä Manchester Cityltä että Real Madridilta eri tiedotusvälineiden mukaan, mutta saksalaisvalmentaja on kategorisesti kieltänyt huhut.

Klopp, jonka joukkue pelaa Mestarien liigan ottelussa Arsenalia vastaan tiistai-illalla, vakuuttaa ettei koskaan saanut tarjousta kummaltakaan joukkueelta. Hän vihjasi olevansa mahdollisesti kiinnostunut työskentelemään Englannissa, kunhan hän ”parantaa englanninkieltään ensin”.

– Luulen, että nämä tarinat olivat yhteensumma kaikesta mitä olin sanonut, sillä en ole koskaan saanut tarjousta kummaltakaan joukkueelta, Klopp kommentoi.

– Olen 46-vuotias ja joissain tapauksissa en ole enää nuori ja joissain tapauksissa olen tarpeeksi nuori. Minun täytyy työskennellä ja haluan tehdä töitä vielä muutaman vuoden ja ehkä tulevaisuudessa kun englantini on parempi, niin ehkä silloin voin tulla Englantiin

– Ruoho ei ole aina vihreämpää aidan toisella puolella ja minun paras ominaisuuteni on ymmärtää milloin minulla on onnea. Joten en ajattele muita seuroja enkä koskaan maininnut kummankaan seuran nimeä.

Lähde: The Guardian