Arsenalin valmentaja Arsène Wengeriltä loppuu sopimus kuluvan kauden päätteeksi, eikä ranskalaisvalmentaja ole vielä tehnyt päätöstä jatkostaan. Wenger on yhdistetty lähiaikoina Paris Saint-Germainin peräsimeen.

– Aion tehdä päätökseni kauden puolessavälissä, Wenger kertoi Mestarien liigan Dortmund-pelin alla.

– Minulla on kyllä ajatus siitä mitä aion tehdä, mutta antakaa minulle hetki aikaa. Se mikä minua kiinnostaa eniten, on toteuttaa kannattajiemme odotukset.

Wenger oli kovan paineen edessä kauden aloituksen kynnyksellä, mutta hyvät otteet ovat kääntäneet sekä tiedotusvälineiden että fanien mielipiteet.

– Minulle onnellisuus elämässä on onnellisten asioiden suma. Jälkeenpäin sinut arvioidaan globaalien saavustustesi perusteella, mutta jokapäiväinen elämä ei ole sellaista.

– Etsimme aina täydellisyyksiä, se pitää meidät managerit menossa. Olen onnellinen siitä että pitkän turhautumisjakson jälkeen voimme tehdä fanimme jälleen onnelliseksi ja antaa pelaajiemme nauttia pelistä. Haluan tehdä fanimme onnellisiksi, mutta myös sellaiset henkilöt jotka rakastavat jalkapalloa.

Wenger, joka viettää 64-vuotissyntymäpäiviään tiistaina, vakuuttaa ettei huomaa ikäänsä.

– Kun sanotte että täytän 64, katson taaksepäin. Kuka on tämä 64-vuotias kaveri? Et koskaan usko että olet 64. Kun olet 50-vuotias, et usko että olet 50-vuotias. Sisäisesti olet vielä nuori, mutta ulkoisesti sinusta tulee vanha, Wenger sanoi.

– Haluan tuntea, että voin olla hyödyksi seuralle. Se on niin yksinkertaista, ei kysymys uskollisuudesta. Voin rakentaa uuden joukkueen, mutta minulla ei ole 17:ää vuotta jäljellä, se on varmaa. Tällä hetkellä mietin lyhyen tähtäimen tulevaisuuttani. Teen pitkän tähtäimen päätökseni myöhemmin.

Lähde: Skysports