Arsenalin puolalaismaalivahti Wojciech Szczesny odottaa joukkueeltaan nopeaa reagoimista Manchester Unitedille kärsityn tappion jälkeen.

Viime aikoina hyvässä vireessä olleelle Arsenalille häviö David Moyesin miehistöä vastaan oli paha takaisku ja Tykkimiesten ykkösmaalivahti haluaa, että joukkue pitää kiinni mahdollisuudesta mestaruuteen kauden ollessa vielä alkupuolella.

Arsenal kohtaa seuraavaksi kotonaan Southamptonin, joka on varmasti yllättäny kaikki ja keikkuu sarjataulukossa kolmantena. Sarjanousija voitti viime kierroksella Hullin 4-1 ja Lontoossa ei kotijoukkue varmasti tule pääsemään helpolla.

Szczesny oli todella pettynyt United-ottelun jälkeen.

̶ 0-0 Olisi varmasti ollut reilu tulos. Mutta he tekivät hienon maalin erikoistilanteesta, emmekä me enään nousseet, puolalainen mietti.

̶ Mielestäni hallitsimme toista puoliaikaa ja he asettuivat puolustuskannalle, eivätkä tehneet juuri muuta. Koko pelin aikana ei nähty montaa hyvää paikkaa mutta he käyttivät yhden harvoista hyväkseen ja siinä oli ero tällä kertaa.

̶ Meillä on kuitenkin edelleen hyvä tilanne. Haastajatkin menettivät pisteitä. Emme kuitenkaan halua hävitä kolmea pistettä vaan pelaamme aina saadaksemme kaikki mitä voi saada, Szczesny sanoi.

̶ On tärkeää, että pääsemme taas voiton makuun mahdollisimman nopeasti. Meidän pitää saada kasvatettua eroa kärjessä mahdollisimman suureksi, hän jatkoi.