Jermain Defoe pitää mahdollisuuksiaan päästä Englannin joukkueeseen ensi kesän maailmanmestaruuskilpailuihin huonona, mikäli Tottenham-luotsi André Villas-Boas ei anna hyökkääjälle lisää peliaikaa.

Defoe pelasi eilen Chileä vastaan tulleessa tappiossa 55. maaottelunsa, mutta Valioliigassa hän on ollut avauksessa ainoastaan yhdessä kamppailussa tällä kaudella.

– MM-joukkueeseen pääsemiseen vaaditaan pelaajalta meriittejä, ja sinun täytyy päästä pelaamaan. Hyökkääjänä ilman mahdollisuuksia se on erittäin vaikeaa, Defoe voivottelee.

Defoe on ollut hyvässä vireessä Eurooppa liigassa, missä hän on viimeistellyt jo yhdeksän maalia seitsemässä ottelussa. Valioliigassa hän ei ole kuitenkaan päässyt pelaamaan, koska Roberto Soldado on ollut Villas-Boaksen ykkösvaihtoehto.

Englannin maajoukkueessa on runsaasti tunkua hyökkääjän tontille, sillä Defoen lisäksi paikastaan miehistössä taistelevat Wayne Rooney, Jay Rodriguez, Daniel Sturridge, Rickie Lambert, Danny Welbeck, Andy Carroll, ja Theo Walcott.

– On tärkeää että jokainen pelaa omassa joukkueessaan ja yrittää tehdä vaikutuksen manageriinsa. MM-kisoihin on vielä pitkä matka, ja paljon jalkapalloa on vielä pelattavana. Ei sitä koskaan tiedä, ehkä pelaan tästä lähtien jokaisen ottelun, Defoe lisää.

Lähde: BBC