Tottenham-toppari Michael Dawson on luottavainen Spursin mahdollisuuksiin voittaa pokaaleja tällä kaudella. Hän myös uskoo että on vain ajan kysymys kun maaleja alkaa syntyä liukuhihnalta.

Tottenham on aloittanut kautensa kelvollisesti. 11 ottelusta taskuun on jäänyt 20 pistettä, mutta viimeisimässä ottelussa tullut 1-0-tappio Newcastlelle pudotti lontoolaiset sarjataulukon sijalle 7. Dawson on silti sitä mieltä, että Spursit pelaavan tosissaan paikasta Mestarien liigaan, ja ovat kyvykkäitä taistelemaan myöskin Valioliigan mestaruudesta.

– Tavoitteemme ovat korkealla. Meillä on laatua joukkueessa mennä aivan loppuun asti. Tavoitteemme eivät ole muuttuneet, tähtäämme yhä neljän parhaan joukkoon, Dawson sanoo.

Dawsonin tähdittämä puolustus on päästänyt taakseen tällä kaudella ainoastaan kuusi maalia, ja hänen mielestään siitä on hyvä rakentaa peliä eteenpäin. Maalinteko onkin ollut joukkueen heikkous, sillä tähän mennessä Tottenham on viimeistellyt ainoastaan yhdeksän maalia. Englantilainen on luottavainen, että siihenkin tulee pian muutos.

– On loistavaa että olemme pystyneet pitämään näin monta nollapeliä. Kyllä, olisimme voineet tehdä enemmänkin maaleja, ja kääntää useamman ottelun tasapelistä voittoon. Mutta meillä on hyvä alku kauteen, ja kyllä maalitkin sieltä vielä tulevat.

Lähde: SkySports