Manchester Cityn Joe Hartille tuleva maaottelu Saksaa vastaan on elintärkeä. Englannin manageri Roy Hodgson on tehnyt Hartille selväksi, ettei omassa joukkueessaan lähes paikkansa menettäneellä Citizens-vahdilla ole enää varaa virheisiin.

– Ainoa asia mitä voin antaa Joelle on pelipaita ja mahdollisuus mennä pelaamaan. Jos hän pelaa hyvin ja pitää nollat tai auttaa meitä voittamaan ottelun, olen varma, että ihmisillä on Hartista tuolloin vain hyvää sanottavaa. Jos taas hän päästää pari helppoa maalia sisään on Joen hyväksyttävä häntä koskeva kritiikki, Hodgson kertoi The Guardianille.

Hartin ailahtelevat peliesityksest ovat maksaneet Citylle kuluvalla kaudella useita tärkeitä pisteitä. Hodgson kuitenkin ymmärtää, että Englannin maajoukkuevahti on tällä hetkellä kovan paineen alla.

– Aina kun pelaaja pukee Englannin paidan päällensä joutuu hän kovaa henkiseen testiin ja asennekokeeseen. Kokeneena pelaajana Hart tietää, miten homma toimii. Joe ymmärtää, että jos hän menettää avauspaikan Manchester Cityssä ja saa kritiikkiä helpoista maaleista, silloin se mitä tapahtuu vain tapahtuu, Hodgson jatkoi.

Lähde: The Guardian