Liigacupin välierissä Manchester City antoi selkäsaunan vaikeuksissa olevalle West Hamille. Citizens tyrmäsi Hammersin ensimmäisessä osassa murskaavin 6-0-lukemin. Isäntien sankari oli hattutempun viimeistellyt Álvaro Negredo. Toinen osa pelataan vajaa kahden viikon päästä West Hamin kotikentällä.

Manchester City vei peliä ottelun alkuminuuteilta lähtien. Ensimmäinen maali syntyi jo 11 minuutin kohdalla Negredon viimeistellessä pallon volleysta ohi Adrianin. Varttia myöhemmin espanjalaishärkä osui toistamiseen Edin Dzekon tarjoilusta. Puoliajan maalit eivät olleet vielä Cityn osalta tässä. 40. minuutilla Yaya Touré harhautti Roger Johnsonin sijoittaen pallon tyhjään maaliin.

City jatkoi maali-iloitteluaan myös toisella puoliajalla. 48 minuutin kohdalla Negredo täydensi hattutemppunsa David Silvan syötöstä. Espanjalaiskärjen jälkeen oli Dzekon vuoro mättää maaleja. 60. minuutilla Negredo antoi tällä kertaa keskityksen ja bosnialainen viimeisteli Cityn jo 5-0-johtoon. Minuuttia ennen varsinaisen puoliajan päättymistä Dzeko sai vielä yhden tilaisuuden. Aleksandar Kolarov tarjosi syötön ja Citizens-kärki ampui loppulukemiksi 6-0 isäntien eduksi.