Chelsea-manageri José Mourinho uskoo hyvää kautta pelaavalla Eden Hazardilla olevan vielä paljon rahkeita kehittymään entistä paremmaksi pelaajaksi.

11 maalia UEFA Super Cupissa, Mestarien liigassa, ja Valioliigassa yhteensä paukuttanut Hazard on ollut joukkueensa paras maalintekijä kuluvalla kaudella, ja hänen uusi työmoraalinsa on vakuuttanut myös Mourinhon.

– Hän on vasta 23-vuotias, ja jo nyt tuolla tasolla. Voimme silti odottaa vielä parempaa, sillä hän on parhaimillaan vasta viiden vuoden kuluttua. En odota hänen tuovan meille voittoja jokaisesta ottelusta, sillä en voi antaa hänelle sellaista painetta. Mutta olemme todella tyytyväisiä häneen, hän on parantanut itseään jokaisella osa-alueella, Mourinho kehuu.

– Hänen tunnettiin surkeana harjoittelijana. Hän harjoitteli vain pitääkseen hauskaa, jonka vuoksi hän ei keskittynyt kunnolla. Hänestä on kuitenkin tullut erittäin ammattimainen harjoittelija. Hän työskentelee todella kovaa joukkueen eteen, ja hän todella yrittää vaikuttaa joukkueen otteisiin.

Puolitoista vuotta sitten Lillestä 32 miljoonan punnan siirrossa Lontooseen saapunut Hazard on yhdistetty ranskalaiseen Paris Saint-Germainiin, mutta Mourinho kieltää belgialaisen olevan myytävänä.

– Emme ole myymässä häntä, ja sitä paitsi hintalappu tulisi olemaan niin iso tällä hetkellä, että ei ole mitään mahdollisuutta että Eden olisi lähdössä.

Lähde: Sky Sports