Chelsea-manageri José Mourinho oli eilisen West Ham -ottelun jälkeen turhautunut mies. Chelsea jäi 0-0-tasapeliin kotikentällään Hammersia vastaan. Vierailijoiden puolustusvoittoinen taktiikka ei miellyttänyt Mourinhoa.

– On vaikeaa pelata ottelua, jossa ainoastaan toinen pelaa jalkapalloa. Se on todella vaikeaa, Mourinho kommentoi ottelun jälkeen.

– Jalkapallo-ottelussa kohtaavat kaksi joukkuetta, jotka pelaavat jalkapalloa. Tässä ottelussa toinen joukkue pelasi ja toinen ei.

– West Ham tarvitsee tietenkin pisteitä, mutta oliko heidän pelityylinsä hyväksyttävää? Ehkä se oli.

Chelsea laukoi ottelussa peräti 39 kertaa. West Ham joutui pelaamaan loppuajan ottelusta yhden miehen vajaalla. Joey O’Brien loukkasi olkapäänsä, ja West Ham oli jo käyttänyt kaikki vaihdot loukkaantumisen sattuessa. Mourinho antoi vähissä määrin ymmärrystä Hammers-manageri Sam Allardycelle.

– En voi olla liian kriittinen. Jos olisin samassa tilanteessa, kuin West Ham, niin en välttämättä tietäisi miten peluuttaisin joukkuetta, Mourinho jatkoi.

– Kerroin Allardycelle, että tämä ei ollut Valioliigan tasoinen ottelu. Tämä ei ollut maailman parhaan jalkapalloliigan ottelu. Tämä oli jalkapalloa 1800-luvulta.

Mourinhoa turhautti myös West Hamin ajanpeluu. Portugalilaismanageria ihmetytti tuomareiden antama neljän minuutin lisäaika.

– West Ham kulutti kaksi minuuttia jokaisessa maalipotkussa. Tuomarit antoivat virheellisen viestin antamalla ainoastaan neljä minuuttia lisäaikaa.

Lähde: Sky Sports