Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Tom Cleverley kokee, että Unitedin kannattajat ovat tehneet hänestä suurimman syntipukin joukkueen heikoista peliesityksistä. Unitedin kausi on ollut alavireinen, ja hallitsevalla mestarilla on vaikea työ edessään selviytyä ensi kauden Mestarien liigaan.

Myös manageri David Moyes on saanut kannattajilta osansa kritiikistä. Keskikentällä viihtyvä Cleverley kokee saaneensa liian kovaa kritiikkiä Unitedin kannattajilta.

– Se sattui, kun kritiikki kohdistui ensimmäisen kerran pelkästään minuun. Tällaisiin asioihin on opittava suhtautumaan, kun joukkueella ei mene hyvin, Cleverley kertoi Mirrorin haastattelussa.

– En loista parrasvaloissa, kuten toiset pelaajat. En ole pelaaja, joka harhauttaa kolmesta neljään pelaajaan, ja laittaa sen päätteeksi pallon ylänurkkaan. En myöskään juokse ympäri kenttää taklailemassa, kuten esimerkiksi Roy Keane.

– Haluaisin tukea kannattajilta. Olen kasvanut seurassa, ja rakastan tätä seuraa vähintään yhtä paljon, kuin jokainen kannattaja.

Unitedin kannattajat haluaisivat nähdä Cleverleyn box-to-box -tyyppisenä keskikenttäpelaajana. Moyes on peluuttanut Cleverleyä enemmän tasapainottavassa ja puolustavassa roolissa.

– Tiedän pystyväni parempaan, joten älkää ymmärtäkö minua väärin. Kannattajat ovat tehneet ison numeron siitä, etten tee riittävästi maaleja, joka ei ole minulle ykkösprioriteetin työ kentällä.

Lähde: Sky Sports