Manchester Unitedista huhtikuussa potkut saanut David Moyes haluaa valita tarkkaan seuraavan työpaikkansa. Skottimanageri on pitänyt hiljaiseloa saatuaan potkut suurseuran peräsimestä. 51-vuotias manageri on sanojensa mukaan kerennyt jo kieltäytyä hänelle tehdyistä työtarjouksista.

Skottimanagerin tähtäin on seurassa, joka vähintään tavoittelee paikkaa Mestarien liigassa tai pelaa seurajoukkueiden ykköskilpailussa. Floridassa lomaa viettävä Moyes ei halua kiirehtiä päätöstensä kanssa.

– Olen saanut muutaman mahdollisuuden palata tositoimiin, mutta olen päättänyt olla tekemättä mitään tällä hetkellä. Odotan oikeaa mahdollisuutta, Moyes kertoi The Guardianille.

– Osoitin mielestäni 11 vuoden aikana Evertonissa, mitä pystyn tekemään.

Moyes on avoin valmentamiselle myös muualla Euroopassa. Skottimanageri mainitsee Bundesliigan lisäksi La Ligan sekä Ligue 1:n mahdollisena kohteena.

– Pääsin maistamaan Mestarien liigan tunnelmaa tänä vuonna ja mielestäni näytin, että pystyn valmentamaan sillä tasolla. Haluan seuraan, joka pelaa Mestarien liigassa tai seuraan, mikä pyrkii sinne.

– Työpaikka voi olla kotiseudulla tai ulkomailla. Haluan laajentaa näkökulmaani ja oppia uutta. On varsin mukavaa katsoa ja oppia tällä hetkellä.

– Käytän aikaani Unitedissa tärkeänä kokemuksena valmennusurallani. Koen, että olisin tarvinnut enemmän aikaa, mutta hyödynnän aikaani Unitedissa tulevissa työpaikoissani.