Samir Nasrin odotetaan jatkavan vielä pitkään Manchester Cityssä. 26-vuotiaan ranskalainen on tekemässä viiden vuoden jatkosopimuksen palattuaan lomiltaan. Keskikenttäpelaaja jäi rannalle Didier Deschampsin valmentamasta Ranskan MM-joukkueesta.

Nasrilla on vielä kaksi vuotta nykyistä sopimustaan jäljellä. Ranskalainen viimeisteli viime kaudella seitsemän maalia 29 Valioliiga -ottelussa.

Nasri harkitsi vielä vuosi sitten lähtöä Citystä jouduttuaan ongelmiin seuran silloisen valmentajan Roberto Mancinin kanssa. Italialaismanageri oli tuolloin tyytymätön keskikenttäpelaajan kauden 2012-2013 peliesityksiin. Cityn voitettua viime kuussa mestaruuden, Nasri kuitenkin hehkui tyytyväisyyttä.

– Ilmapiiri pukukopissa on ollut koko vuoden loistava. Kopissa ei ole näkynyt yhtäkään egoa. Manuel Pellegrinin kanssa työskentely on ollut todella mielekästä, Nasri kertoi The Guardianille.

City toivoo myös Joe Hartin, Edin Dzekon ja Aleksandar Kolarovin solmivan jatkosopimukset seuran kanssa. Hart ja Dzeko ovat tällä hetkellä maajoukkueidensa mukana MM-turnauksessa.

Lähde: The Guardian