Southampton ja Hull ovat päässeet sopuun Shane Longin siirtosummasta. Summan uskotaan sijoittuvan 15,8 miljoonan euron tienoille. Irlantilaiskärjen siirto Saints-paitaan on nyt lääkärintarkastusta ja henkilökohtaisia ehtoja vailla valmis

27-vuotias Long siirtyi Hulliin tammikuussa West Bromwichista. Irlannin maajoukkuehyökkääjä viimeisteli neljä maalia 15 Tigersissa pelaamassaan ottelussa.

Southamptonista on lähtenyt kesän aikana runsaasti viime kauden avainpelaajia. Rickie Lambert, Adam Lallana ja Dejan Lovren siirtyivät Liverpooliin. Laitapuolustajista Luke Shaw ja Calum Chambers jättivät seuran ja liittyivät Manchester Unitediin ja Arsenaliin.

Southamptonin Valioliiga-kausi alkaa sunnuntaina vierasottelulla Liverpoolia vastaan.

Lähde: BBC

Toimittajan sana

Long olisi oiva vahvistus Southamptonin ohuehkoon hyökkäysmateriaaliin, sillä tällä hetkellä pelikuntoisista kärjistä ainoastaan Graziano Pellè täyttää Valioliigan kovat vaatimukset. Viime kauden sensaatiopelaaja Jay Rodriguez on vielä pitkään sivussa, joten uuden hyökkäävän tulo olisi Saints-leirissä enemmän kuin tervetullut. Longin vahvuuksia ovat nopeus ja pääpallot.