Crystal Palace- West Ham

Tony Pulisin lähdöstä lamaantunut Crystal Palace kärsi kauden toisen tappionsa, kun West Ham kahmi pisteet Eagles-ryhmän kotinurmelta. Hammersien avausmaali syntyi 34. peliminuutilla, kun ensimmäistä Valioliigaotteluaan pelannut Mauro Zárate tälläsi suoraan ilmasta joukkueensa 0-1-johtoon. Neljä minuuttia myöhemmin Stewart Downing laukoi West Hamin kahden maalin johtoon.

Palace kavensi lukemia toisen puoliajan alussa. Mile Jedinakin keskitys löysi Marouane Chamakhin, joka tälläsi pallon kylmänviileästi Hammers-maalin takanurkkaan. Isäntien toiveet kariutuivat lopullisesti 62. minuutin kohdalla Carlton Colen viimeisteltyä lähietäisyydeltä ottelun voittomaaliksi jääneen 1-3-osuman.

Chelsea-Leicester

Lontoossa Leicester kesti Chelsean vauhdissa toiselle puoliajalle saakka. Kasper Schmeichelin vartioiman Foxes-maalin verkot heilahtivat ensimmästä kertaa 64. minuutin kohdalla, kun Diego Costa tykitti maalinedustalta joukkueensa avausosuman.

Vajaa varttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä Cesc Fàbregasin tarkka syötti löysi Eden Hazardin, ja belgialaiskärki tälläsi kauden avausmaalinsa. Lisämaaleja ei ottelussa nähty, joten Chelsea vei täyden pistepotin lukemin 2-0

Swansea-Burnley

Nousijaseura Burnley jäi jälleen ilman voittoa, kun joukkue vieraili Walesissa Swansean kotikentällä. Swans nollasi Claretsit lukemin 1-0. Isäntien voittomaali syntyi jo 23. peliminuutilla Nathan Dyerin tarkasta laukauksesta. Dyerin osumaan syötön tarjosi Swanseaan ryminällä palannut Gylfi Sigurdsson.