TsSKA Moskova isännöi Mestarien Liigan lohkovaiheen kolmannella kierroksella Manchester Cityä. Vierailijat johtivat ensimmäisen puoliajan jälkeen jo 2-0, mutta moskovalaiset kirivät toisella jaksolla tasoihin. Suomalainen Roman Eremenko pelasi 90 minuuttia TsSKA:n keskikentällä.

City otti alusta alkaen pallonhallinnan, mutta kovin vaarallisia paikkoja se ei saanut luotua. Pablo Zabaleta sai vartin kohdalla tilaisuuden, mutta miehen laukaus meni vähän ohi maalin.

Kotijoukkueella oli ensimmäisen vajaan tunnin aikana paremmat paikat, mutta laukaukset suuntautuivat maalin ohi.

City iski ottelun avausmaalin 28.minuutilla. David Silva vapautti upealla nostolla Edin Džekon läpiajoon. Bosnialainen syötti epäitsekkäästi Sergio Agüerolle, jolla oli helppo työ viimeistellä tyhjään maaliin. Maali meni ainakin osittain TsSKA-puolustaja Mário Fernandesin piikkiin, joka nukkui pahasti muun puolustuslinjan alapuolella Silvan syötön hetkellä.

Maalin jälkeen Cityn peli vapautui, eikä toista maalia tarivnnut odottaa kauaa. Yaya Touré keskitti Zabaletalle, joka tiputti takaviistoon Agüerolle. Argon laukaus näytti menevän päätyrajasta yli, mutta James Milner liukui pallon maaliin.

Vain hetkeä myöhemmin kolmas maali oli enemmän kuin lähellä. Vierailijoille olisi voinut viheltää rangaistuspotkun, kun Džeko kaadettiin avopaikassa. Seuranneesta tilanteesta Milner laukoi tolppaan, vaikka edessä oli enää tyhjä maali.

Toisella puoliajalla City pisti jarruja päälle, ja kotijoukkue sai otetta. Ensimmäinen kunnon paikka siunaantui Roman Eremenkolle. Miehen tekninen puolivolley suuntautui kuitenkin vain hieman maalin yli.

Kavennusosuma syntyi vain pari minuuttia myöhemmin. Ahmed Musa löysi maalin edestä Seydou Doumbian, joka ohjasi pallon tyhjään maaliin.

TsSKA:n tasoitusmaali syntyi hyvin kyseenalaisesti tuomitusta rangaistuspotkusta vain viisi minuuttia ennen päätösvihellystä. Aleksandar Kolarov riisti pallon Doumbialta, joka heittäytyi maahan, ja tuomari näki tilanteessa rikkeen. Bibras Natkho sijoitti pilkun varmasti oikeaan yläkulmaan.

Manchester Cityllä on kolmen ottelun jälkeen kasassa vain kaksi pistettä. Joukkue kohtaa seuraavaksi TsSKA:n kotonaan.

Toimittajan sana

Ensimmäinen puoliaika oli Cityltä tasapainoinen, ja vaikutti siltä, että vierailijat menisivät menojaan. Toisin kuitenkin kävi. Toisella puoliajalla joukkue alkoi himmailemaan, ja TsSKA pääsi peliin mukaan. Rangaistuspotku oli tosin kyseenalainen, ja ilman sitä moskovalaiset tuskin olisivat nousseet tasoihin.

Jatkoonpääsyn kannnalta Cityn tilanne näyttää vaikealta. AS Roma ja Bayern München ovat pääsemässä karkuun.

Kokoonpanot

TsSKA Moskova

35 Akinfeev
2 Mário Fernandes
4 Ignashevich
6 A. Berezutski <-> Doumbia (46.) <-> Cauņa (90.)