Sunderland-Arsenal

Loukkaantumisista kärsivä Arsenal haki itselleen tärkeät kolme pistettä Sunderlandin kotinurmelta.Tykkimiehet avasivat maalihanansa 30. peliminuutilla Alexis Sánchezin vapauduttua Sunderland-puolustuksen herpaannuttua läpiajoon. Chileläislaituri nosti pallon rennosti Vito Mannonen yli maaliverkkoon, ja siirsi vierailijat 0-1-johtoon.

Ottelun lisäajalla Sánchez iski vielä lopullisen niitin Mannonen karmean munauksen seurauksena. Italialaisvahti pudotti pallon suoraan tykkimiesten tähtipelaajalle, joka naulasi ottelun loppulukemiksi 0-2 Arsenalin eduksi.

Southampton-Stoke

Southamptonin hyvät otteet jatkuivat, kun St Mary’s Stadiumille saapui vieraaksi Stoke. Saints piti enemmän palloa ja hallitsi pelitapahtumia ensimmäisellä puoliskolla. Avausmaali syntyi 33. peliminuutilla. Pallo kimposi tolpan kautta suoraan Sadio Manélle, joka laukoi sen Asmir Begovicin taakse. Mané’n maali riitti loppuun saakka, joten Southamptonille täydet pisteet lukemin 1-0.

West Bromwich Albion-Crystal Palace

Viiden pelien runsasmaalisin ottelu nähtiin The Hawthornsilla, missä West Bromwich isännöi Crystal Palacea. Isännät joutuivat taka-alalle jo 16. minuutilla, kun norjalaispuolustaja Brede Hangeland puski kulmapotkusta pallon verkon perukoille. Palace kasvatti etumatkaansa lisäajalla Mile Jedinakin onnistuttua rangaistuspotkusta. Tauolle mentiin Eaglesin komennossa.

Toisen puoliajan alkupuolella loukkaantumisestaan toipunut Baggiesin vaihtokärki Victor Anichebe kavensi eroa. Nigerialaispelaaja puski pallon verkkoon kulmapotkusta. Tasoihin Baggies nousi vielä lisäajalla, kun Saido Berahino tälläsi rangaistuspotkusta kauden seitsemännen maalinsa. Samalla nuoren britin maaliputki kasvoi viiteen otteluun.

Valioliiga lauantaina klo 17:00

Liverpool-Hull 0-0

Southampton-Stoke 1-0

1-0 Sadio Mané (33)

Sunderland-Arsenal 0-2

0-1 Alexis Sánchez (30)
0-2 Alexis Sánchez (90+2)