Lauantain viimeisessä ottelussa Swansea nollasi kotonaan Leicesterin. 2-0-voiton myötä päättyi Swansien viisi ottelua kestänyt voitoton putki.

Isännät hallitsivat ottelun alkua, ja siirtyivät johtoon 34. peliminuutilla. Gylfi Sigurdsson tarjoili syötön vierelleen Wilfried Bonylle, joka laukoi pelivälineen voimalla Kasper Schmeichelin taakse.

Swansean johto kasvoi toisen puoliajan alusssa, Sigurdssonin löydettyä vapaasta tilasta Jefferson Monteron. Ecuadorilaislaituri antoi lyhyen syötön oikealle Bonylle, joka tälläsi illan toisen osumansa. Nämä numerot säilyivät taululla myös päätösvihellykseen saakka. Swansealle siis täydet pisteet lukemin 2-0.

Toimittajan sana

Voitto Leicesteristä oli Swansealle helpottava ja loppukauden kannalta elintärkeä. Sen ansiosta walesilaisseura on edelleen tiukasti kiinni europaikoissa. Kuudennelta sijalta eroa Mestarien liiga -paikalle on tällä hetkellä vain kaksi pistettä.

Totuus on kuitenkin se, että esimerkiksi Manchester United, Tottenham ja Liverpool ovat tähän mennessä alisuorittaneet. Jos nämä joukkueet parantavat jatkossa, on myös Swansean voitettava enemmän otteluita säilyttääkseen mahdollisuutensa hyville sijoille.