José Mourinho uskoo, ettei Chelsean tarvitse muuttaa taktiikoitaan ennen tämän päivän vierasottelua Manchester Unitedia vastaan. Viime kauden kohtaamisessa Blues pelasi ilman selkeää kärkipelaajaa. Mourinho myös myöntää Unitedin olevan yksi Valioliigan haastavimmista vastustajista.

– Olemme hyvissä asemissa, joten miksi pitäisi muuttaa mitään? Yritämme aina saada parhaan tuloksen. Yritämme pelata niin hyvin kuin pystymme. Kunnioitamme myös vastustajaa, joka on yksi Valioliigan vaikeimmista, Chelsea-luotsi kommentoi BBC:lle.

Mourinho ei ole myöskään huolestunut Unitedin kokoonpanosta. Red Devilsien avainpelaaja Ángel di María on toipunut reisivammastaan, minkä argentiinalainen sai viime maanantaina West Bromwichia vastaan. Myös Radamel Falcao saattaa pelata avauksessa tultuaan vaihdosta kentälle Hawthornsilla. Sen sijaan Chelsean ykköskärki Diego Costa saattaa olla poissa loukkaantumisen ja sairauden vuoksi.

– En ole kiinnostunut miettimään kuka pelaa Unitedilla ja kuka ei. Pelaamme hyvin ja olemme sarjan kärjessä. Joukkue on tyytyväinen ja valmiina otteluun.