Brendan Rodgers harkitsee Steven Gerrardin lepuuttamista tämän illan Mestarien liiga -ottelussa Real Madridia vastaan. Liverpool hävisi kaksi viikkoa sitten Anfieldillä Madridille 0-3-lukemin ja on lohkossaan tasapisteissä Baselin ja Ludogoretsin kanssa. Rodgers pitää kuitenkin lauantain Chelsea-ottelua Valioliigassa tärkeämpänä.

– Stevenin tapauksessa, jos hän pelaa lauantaina, meidän täytyy päättää, mikä on paras ratkaisu hänelle ja joukkueelle. Olen keskustellut tästä Gerrardin kanssa. Meillä on kolme suurta peliä: Newcastle, Real Madrid ja Chelsea. Minun täytyy tässä tapauksessa tarkkailla myös pelaajia, joita olen tuonut joukkueeseen. Tärkeintä on menestyä Valioliigassa ja Mestarien liigassa, nimenomaan tuossa järjestyksessä, Rodgers kommentoi eilisessä lehdistötilaisuudessa.

Myös Raheem Sterlingillä saattaa olla lepovuoro edessä. Adam Lallana ja Lazar Markovic eivät pelanneet lauantaina, joten kaksikolle saattaa avautua tänään Santiago Bernabéulla mahdollisuus avauksessa.

– Jos haluamme kehittyä, meidän tarvitsee selviytyä neljän parhaan joukkoon. Haluamme myös päästä lohkosta jatkoon, mutta emme koskaan tiedä riittääkö näillä pelaajilla rahkeet tälle tasolle, jos emme kokeile heitä. Olemme käyttäneet paljon rahaa pelaajiin, jotta he voisivat tehdä läpimurtonsa ja osoittaa taitonsa, Rodgers jatkoi.

Toimittajan sana

Rodgers näkee Chelsean voittamisen Anfieldillä realistisempana kuin Realin kaatamisen Bernabéulla. Muuta syytä Gerrardin ja Sterlingin tasoisten pelaajien lepuuttamiseen tällaisessa ottelussa ei voi olla. Hävittyään aiemmin Baselille Liverpool tarvitsisi pisteitä. Rodgers ilmeisesti laskee, että sveitsiläisseuran ja Ludogoretsin voittaminen riittää jatkopaikkaan.