Hull ja Sunderland pelasivat tiistai-iltana 1-1-tasapelin The KC Stadiumilla. Joukkueiden managerit Steve Bruce ja Gus Poyet kävivät ottelun aikana kiivaan sanasodan noin kymmentä minuuttia ennen puoliaikavihellystä.

Tilanne sai alkunsa, kun Sunderlandin Jack Rodwell sai varoituksen filmaamisesta. Poyet ei sulattanut tuomiota ja potkaisi juomapulloja sisältäneen kylmälaukun kumoon. Erotuomari Mike Dean lähetti Poyet’n seuraamaan peliä katsomon puolelle.

Poyet halusi kätellä Brucea ennen katsomoon siirtymistä, mutta englantilaismanageri ei tähän suostunut. Poyet’n sanomisia voimme ainoastaan arvailla, mutta uruguaylainen onnistui tulistuttamaan eleillään Brucen, joka oli valmis lähtemään Poyet’n perään. Avustavat tuomarit ja muu henkilökunta kuitenkin erottivat kaksikon ennen pahempaa yhteenottoa.

– Näitä tapahtuu isoissa otteluissa. Aikuiset miehet käyttäytyvät, kuten kaksi lasta! Mennään ja juodaan lasilliset punaviiniä, Bruce kommentoi ottelun jälkeen.

– Mielestäni on parempi potkaista ämpäriä, kuin sanoa jotain, mitä katuisi jälkikäteen. En siis kadu mitään. Jos tämä on huonoa mainosta jalkapallolle, niin olen pahoillani. En silti usko, että tästä pitäisi olla huolissaan, Poyet kommentoi.

– Olen vanhanaikainen, eli se mikä tapahtuu kentällä, jää myös kentälle, Poyet kommentoi suhdettaan Bruceen.

Lähde: Sky Sports