Sky Sportsin jalkapalloasiantuntija Gary Neville laukoi eilen syytöksiä Monday Night Football -ohjelmassa Arséne Wengerille siitä, miksi Nevillen mukaan Arsenal ei ole valmis Valioliigan mestariksi.

Neville näkee, että Wenger ei ole onnistunut korvaamaan Patrick Vieiran ja Cesc Fábregasin jättämää aukkoa keskikentän keskustassa.

– Kunnioitan suuresti Arsenalia jalkapalloseurana ja Wenger on tehnyt siellä todella loistavaa työtä. Silti en pysty ymmärtämään, miksi seura ei osta voimakkaita pelaajia tukemaan lukuisia taitavia yksilöitä, jotta mestaruus olisi mahdollinen. Tämä on mielestäni ollut Arséne Wengerin sokea piste viimeisen 10 vuoden ajan. Tämäntapaisilla keskikenttäpelaajilla (Francis Coquelin ja Santi Cazorla) ei voi voittaa Valioliigaa, Neville latoi.

– Minulle peluuttaminen näyttäytyy joko naiiviutena tai ylimielisyytenä, koska seura jatkaa häviämistä tällä tavalla, entinen Man Unitedin pelaaja sanoi ennen eilistä Arsenalin tasapeliä Liverpoolia vastaan.

Studiossa oli myös entinen Arsenal-legenda Thierry Henry, joka puolusti Gunnersia.

– Mielestäni se ei ole ylimielisyyttä, se on uskoa. Wenger ja Arsenal uskovat, että he pystyvät pelaamaan nykyisellä tyylillään ja välillä he suorastaan kyykyttävät vastustajiaan, Henry vastasi.