Arsenalin manageri Arsène Wenger ei suostunut nielemään Dinamo Zagrebille kärsittyä 1-2-tappiota mukisematta. Wenger syytti tuomaristoa liputtamatta jääneestä paitsiomaalista ja helposti tuomitusta ulosajosta.

– Olimme hieman epäonnisia. Mielestäni ensimmäinen maali oli paitsio, ja ulosajo oli todella kova tuomio. Meidän on myös katsottava peiliin, koska toinen maali tappoi meidät. Olemme tarpeeksi hyviä puolustamaan tuollaisia kulmapotkuja.

– He (Dinamo) pelasivat sitoutuneesti ja puolustivat hyvin. Välillä he mielestäni rikkoivat meidän peliämme ilman, että tuomari rankaisi heitä – etenkin vastahyökkäystilanteissa.

– Me emme olleet parhaillamme, mutta ei ollut tuomarikaan.

Wenger jatkoi puhisemistaan vielä Olivier Giroud’n ulosajosta.

– Ensimmäinen varoitus tuli Giroud’n protestoinnista, vaikkei tilanteessa ollut rikettä. Hänen ei olisi pitänyt jatkaa protestoimista. Toinen varoitus tuli epäonnisesta kontaktista. En ymmärrä tuomaria.

– Mielestäni hän (Giroud) ei nähnyt (vastapuolen) pelaajaa. Se oli täysin vahinko. Varoituksen pitäisi tulla tarkoituksellisesta rikkeestä. Se ei ollut tarkoituksellinen kontakti. Sillä perusteella tuomarin olisi pitänyt antaa ottelussa useita varoituksia.