Liverpoolin tuoreella managerilla Jürgen Kloppilla on hyvin tunnistettava pelifilosofia. Kloppin aikakaudella Borussia Dortmund pelasi hyvin nopeatempoista jalkapalloa, johon kuuluivat oleellisina osina korkea prässitaso ja nopea vastahyökkäyspelaaminen. Samaa on luvassa Liverpoolissa.

– Voittaminen on tärkeää, mutta niin on sekin, miten voittaa ja pelaa peliä. Minä uskon hyvin tunnepitoiseen, hyvin nopeaan ja hyvin vahvaan pelifilosofiaan. Joukkueeni on pelattava täydellä kaasulla ja mentävä äärirajoille jokaisessa ottelussa. On tärkeää omata pelifilosofia, joka kuvastaa omaa mentaliteettia ja seuraa ja joka tarjoaa selkeät suuntaviivat, Klopp sanoi ensimmäisessä haastattelussaan.

Kysymys kuuluu: onko Kloppilla käytössään pelaajia, jotka voivat toteuttaa haluttua pelitapaa?

– Tämä on lahjakas pelaajaryhmä. Tämän kauden aikana on vielä paljon voitettavaa. Olen hyvin innoissani, että pääsen kylvämään ideoitani ja työskentelytapojani tähän joukkueeseen.

Klopp kehui haastattelussa myös Anfieldia ja Liverpoolin kannattajia.

– Liverpoolilla on erityiset kannattajat. Anfield on maailmankuulu stadion, joka pitää sisällään uskomattoman tunnelman. Haluan rakentaa hyvän suhteen näiden kannattajien kanssa ja tarjota heille muistoja, joita he voivat vaalia. Toivon, että voimme antaa toisillemme energiaa ja että lähdemme tälle matkalle yhdessä.