Liverpoolin tuoreella valmentajalla Jürgen Kloppilla on suuria tavoitteita uuden seuransa peräsimessä. 48-vuotias saksalaisluotsi tähtää voittavansa Redsille mestaruuden neljän vuoden sisällä.

Liverpool ei ole voittanut mestaruutta yli 25 vuoteen. Chelsea-valmentaja José Mourinho kuvaili vuonna 2004 ensimmäisessä lehdistötilaisuudessan itseään ”Special Oneksi”. Kolmen vuoden sopimuksen Redsien kanssa tehnyt Klopp kertoi olevansa normaalimpi tapaus.

– En halua kuvailla itseäni mitenkään erityiseksi. Olen täysin normaali mies. On suuri kunnia valmentaa yhtä maailman suurimmista seuroista. Olen saanut mahdollisuuden auttaa tilanteessa, joka ei ole niin vaikea kuin monet luulevat, Klopp kommentoi valintaansa.

Klopp on ollut neljä kuukautta ilman seuraa jätettyään keväällä Borussia Dortmundin. Saksalainen on valmis lunastamaan kannattajien odotukset.

– Historia on meille vain pohja. Emme saa pitää sitä liian pitkään reppuselässämme. Haluan nähdä ensiaskeleen jo viikon päästä, enkä vertailla muihin aikoihin. Tässä seurassa on potentiaalia.

– Kaikki täällä on erilaista. En tiedä vielä kaikkea, mutta olen hyvä kuuntelija.

Lähde: The Guardian