Sky Sports-kommentaattori Jamie Redknapp uskoo Chelsean nousevan vielä jopa Mestarien liigaan oikeuttavalle sijalle Valioliigassa.

Ennätyksellisen surkeasti kautensa aloittanut blues saattaa Redknappin mukaan pystyä kovaan loppukiriin, mikäli muutama ehto täyttyy.

– Chelseassa on ongelmia, siitä ei ole epäilystä. Tämä näkyi muun muassa Diego Costan käyttäytymisestä viime kierroksella, Redknapp sanoo.

Oikukas kärki paiskoi lapselliseen tyyliin liiviään penkille, kun selvisi että hän ei tule saamaan peliaikaa ottelussa Tottenhamia vastaan.

Avokätisesti rahaa yleensä käyttävä Chelsea on Redknappin mukaan tällä kaudella pulassa siksi, ettei se onnistunut hankkimaan riittävästi pelaajia viime siirtoikkunan aikana. Costan heikko vire alleviivaa tätä seikkaa.

-Esitys Spursia vastaan oli hyvä, mutta tuntuu vaikealta ymmärtää, miten kaiken käyttämänsä rahan jälkeen joutuu pelaamaan ilman kärkimiestä. Falcaon hankinta kesällä oli virheliike, entinen keskikenttämies jatkaa.

-En silti epäile, etteikö Chelsea nousisi kaudella neljän joukkoon. Heille on täysin mahdollista pelata viisi-kuusi voitokasta ottelua putkeen. Materiaali on hyvä, ja mikäli tammikuussa tulee vielä vahvistuksia, on seuran kurssi taas hyvä.

Chelsean seuraavat vastustajat ovat Bournemouth, Leicester, Sunderland ja Watford.

Lähde: Sky Sports