Arsenal voitti FA Cupin viime keväänä toisen kerran peräkkäin, ja siitä tuli samalla kilpailun historian menestynein seura kahdellatoista pokaalilla.

Loukkaantumisestaan toipuva Francis Coquelin näytteli tärkeää roolia edellisessä finaalissa, kun Arsenal kukisti Aston Villan lukemin 4-0. Keskikenttäpelaaja kutsuu voittoa uransa uudeksi aluksi.

– Se oli ensimmäinen Arsenalissa voittamani iso palkinto, joten en aio vähätellä sen merkitystä yhtään, ranskalainen kertoo Arsenalin podcastissa.

– Cupin voittaminen oli mahtava tunne, ja muistikuvat siitä palaavat pian, kun kilpailun taika tarttuu jälleen. Haluan voittaa entistä enemmän. Kun näemme kuvia itsestämme mestareina, haluamme viedä cupin kolmannen kerran peräkkäin.

– On mukavaa niin pelaajille kuin kannattajille, että pääsemme aloittamaan tämän kauden cupin kotona Emiratesilla. Helppoa avauspelistä Sunderlandia vastaan ei todellakaan tule, se nähtiin viime kohtaamisessamme. He tulevat varmasti todella latautuneina ja nälkäisinä kaatamaan mestarin. Voitto tästä antaisi heidän koko kaudelleen uutta puhtia.

Viime tiedot kertovat Coquelinin toipumisen olevan aikataulussa, ja hänen odotetaan liittyvän takaisin joukkueen mukaan helmikuussa.

Arsenal-Sunderland pelataan lauantaina 9. tammikuuta kello 17.