Chelsean manageri Guus Hiddink kehottaa Eden Hazardia keskittymään pelinsä kuntoon saamiseen nykyisessä seurassa, ja unohtamaan kommentoinnit Paris Saint-Germainin kiinnostuksesta.

Hazard kertoi Le Parisien -lehden haastattelussa hiljattain, että hänen tavoitteensa on voittaa Mestarien liiga, ja että ”PSG:n tarjouksesta olisi vaikea kieltäytyä”. Chelsea kohtaa pariisilaiset tänään vieraskentällä Mestarien liigan ottelussa.

25-vuotias belgialainen, joka valittiin vuoden pelaajaksi Valioliigassa viime kaudella, ei ole tehnyt sarjassa ainuttakaan maalia huhtikuun 2015 jälkeen.

– No, hän teki jatkosopimuksen Chelsean kanssa, mutta ensinnäkin hänen on hoidettava itsensä kuntoon ja näytettävä olevansa edelleen huippupelaaja. Sen jälkeen hän on erittäin arvokas seuralle, Hiddink sanoi.

– Lähitulevaisuudessa tulemme kuulemaan enemmän spekulaatioita siitä, kuka on tulossa ja kuka lähdössä, mutta en mene niihin asioihin vielä.

Hiddink kommentoi myös huippusarjojen eroja.

– PSG:llä on isot tavoitteet voittaa Mestarien liiga. Askel askeleelta siitä on tulossa yksi Euroopan isoimmista seuroista. He pelaavat Ranskan liigaa, joka ei ole huono, mutta toisaalta he ovat nyt 24 pistettä toisena olevaa Monacoa edellä. Minun nähdäkseni todelliset huipputason pelaajat haluavat olla mukana isoimmissa sarjoissa, jotka ovat Valioliiga, La Liga ja Bundesliiga.

Lähde:Sky Sports